25 jaar Bierparadijs – Bierfestival

Bierparadijs blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Wat in 1991 ooit begon als een kleine drankenhandel, is nu uitgegroeid tot een grote en bekende bierspecialist / drankenhandel in Hoogstraten en verre omstreken, van België tot in Nederland. Om deze verjaardag feestelijk te vieren, organiseert Bierparadijs voor de eerste keer in haar bestaan een smakelijk en gezellig bierfestival.

Dit bierfestival zal plaatsvinden op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016, vlak voor de winkel van Bierparadijs in de Wenenstraat in Meer.

Tijdens dit feestweekend zal je de lekkerste bieren kunnen komen proeven van maar liefst 25 verschillende bekende en minder bekende brouwerijen. Uiteraard kan je de bieren van Brouwerij Sterkens ook proeven.

Jong en oud, iedereen is welkom op het bierfestival. Tevens is de toegang tot het bierfestival gratis.

Er zal rand- en kinderanimatie worden voorzien en foodtrucks zorgen voor lekkere versnaperingen.

U kan zich op voorhand inschrijven voor het bierfestival. Daarbij krijgt u een korting van €2. Bij de voorinschrijving ontvangt u op voorhand de officiële drankjetons en het proefglas. Jetons kunnen op voorhand worden aangekocht in de winkel van Bierparadijs. U kan op voorhand 10 jetons aankopen voor €10. Daarbij krijgt u het exclusieve proefglas gratis in een originele en knappe kartonnen verpakking.

Als u zich niet op voorhand inschrijft, betaalt u tijdens het feestweekend aan de kassa €10 voor 10 jetons en betaalt u €2 voor het proefglas. U kan enkel bieren degusteren in het officiële proefglas van Bierparadijs.

Vooraf inschrijven zal zeer spoedig mogelijk zijn in de winkel van Bierparadijs.

Wij zien alvast uit naar jullie komst.

Voor meer informatie over het bierfestival, surf naar: www.bierparadijsbierfestival.com of www.bier-paradijs.be.

Bierparadijs Bierfestival