Bieren Brouwerij Sterkens in Hoogstraatse Geschenkbox

De Hoogstraatse geschenkbox is een vaste waarde in het eindejaarsaanbod van Toerisme Hoogstraten. Deze box promoot de talrijke Hoogstraatse culinaire specialiteiten en is tevens het geknipte eindejaarscadeau. Jaarlijks presenteert Toerisme Hoogstraten nieuwe specialiteiten. Ook dit jaar wordt het aanbod uitgebreid. Naast het vertrouwde ‘zelf-samen-te-stellen-pakket’ en de standaardbox is er voor de tweede keer op rij een exclusieve bierbox.

Ook de bieren van Brouwerij Sterkens zal je terugvinden in deze geschenkboxen.

Stel uw eigen box samen
Het concept blijft uniek in zijn eenvoud: hoe uw box er uitziet, bepaalt u volledig zelf. U vult de box aan de hand van de lijst met Hoogstraatse specialiteiten, naargelang eigen smaak en budget. Toerisme Hoogstraten doet de rest …

Bierbox
Zonder enige twijfel onder luid applaus onthaald door de mannen, maar ook voor dames is dit een pittig cadeau. De Scheldebrouwerij en Brouwerij Sterkens staan garant voor een smakelijke selectie Hoogstraatse bieren. Artisanaal gebrouwen in Hoogstraten of naar oud Hoogstraats recept zijn de bieren in deze bierbox (€ 25) een leuk cadeau voor elke bierliefhebber. Ook hier is de verpakking inbegrepen.

Meer info: https://www.hoogstraten.be/nieuws/het-eindejaarscadeau-de-hoogstraatse-geschenkbox

Hoogstraatse Geschenkbox Brouwerij Sterkens