Nieuwe website voor Brouwerij Sterkens

Welkom op de nieuwe website van Brouwerij Sterkens!

Enkele maanden geleden ontworpen we een nieuw logo voor zowel Brouwerij Sterkens als voor Bierparadijs. Deze konden jullie al bewonderen op onze Facebookpagina. Niet enkel het logo van de brouwerij was verouderd, maar ook de website was dringend aan vernieuwing toe.

Na een kleine zoektocht naar een gepast marketing- en communicatiebureau, kwamen we uit bij in het Antwerpen geleden ViaVictor. Samen met hen ontwikkelden we het nieuwe webdesign. Alvast bedankt aan ViaVictor om met ons in zee te gaan.

De kleur geel komt overwegend veel voor in het nieuwe design. Een bewuste keuze. Het gele komt terug in ons logo en bovendien zijn de officiële kleuren van Meer geel en zwart. Het geel verwijst ook naar de kleur van ons bieren. We kozen ook voor een strakker design. Brouwerij Sterkens heeft een rijke geschiedenis, maar wil zeker niet stilstaan. We kijken met veel enthousiasme en een groot vertrouwen uit naar de toekomst. Onze nieuwe website helpt ons om een stevigere positie in te nemen in de bierwereld en om nieuwe klanten aan te trekken. Brouwerij Sterkens is immers een middelgrote brouwerij dat professionalisme wil uitstralen.

Na enkele maanden van ontwerpen, testen en schrijven, kunnen we met grote fierheid onze nieuwe website aan jullie tonen. Bekijk gerust al onze webpagina’s. De pagina’s wijzen zichzelf uit, maar bij vragen of opmerkingen, kan je ons altijd contacteren op info@sterkensbrew.be.

Schol!

Nieuwe website Brouwerij Sterkens