St. Paul verkrijgbaar bij Domein Den Rooy

Nieuw op de drankkaart: heerlijk St. Paul bier

Vanaf nu is ook het heerlijk pittige streekbier St. Paul van Brouwerij Sterkens te verkrijgen bij Domein Den Rooy in Meerle. Zij serveren met veel plezier de St. Paul Triple, St. Paul Double, St. Paul Blond, St. Paul Speciale en St. Paul White.

Domein Den Rooy is een prachtig natuurgebied van 60 hectaren bos met een vijver in Meerle, Hoogstraten. Verscholen tussen de bomen vind je er een stijlvol 19de eeuws landhuis waar je in alle rust kan overnachten en vanaf nu ook kan genieten van een frisse St. Paul. Het domein biedt een waaier aan mogelijkheden en ook de omgeving heeft voor ieder wat wils!

Logeren in het landhuis is een unieke ervaring. Naast de adembenemende omgeving zorgt ook het hotel ervoor dat je optimaal van een weekendje weg kan genieten. Je wordt dan ook wakker tussen het groen en vogelgefluit. De verzorgde kamers en lekkere ontbijt zorgen ervoor dat je kan genieten van gezellig samen zijn met de hele familie of romantisch met z’n twee.

Het landhuis is ook de perfecte plek voor al jouw seminaries, conferenties, teambuildings, feesten en events. Het domein biedt dan ook enorm veel mogelijkheden. Je kan er feesten tot in de vroege uurtjes of in alle rust een vergadering houden. Het landhuis beschikt immers over vier goed uitgeruste vergaderzalen, een kwaliteitsvol restaurant met terras en een gezellige bar.

Schol!

Domein Den Rooy Sterkens St. Paul