Toerisme Hoogstraten verkoopt Sterkens’ bieren

De bieren van Brouwerij Sterkens zijn vanaf nu ook te koop bij Toerisme Hoogstraten. Net na de Tweede Wereldoorlog kwam er de vraag van het VVV kantoor van Hoogstraten, de huidige dienst Toerisme, of Brouwerij Sterkens een typisch Hoogstraats streekbier wilde brouwen. De familie Sterkens greep hiervoor terug naar een oud recept en niet veel later werden de eerste flessen Hoogstraten Poorter afgevuld. Er werd gekozen om deze poorter ook in stenen kruiken te vervaardigen.

De dienst Toerisme verkoopt deze Hoogstraten Poorter in hun winkeltje. Dit winkeltje  is geleden in het keldertje aan het stadhuis van Hoogstraten (Vrijheid 149). Vraag gerust meer info aan de vriendelijke medewerkers van de dienst Toerisme. Zij helpen je met alle plezier.

De dienst Toerisme verkoopt ook enkele andere bieren van Brouwerij Sterkens, om hun streekproducten te promoten. Je vindt ook de St. Sebastiaan Grand Cru en St. Sebastiaan Dark en de St. Paul Triple, St. Paul White, St. Paul Special, St. Paul Blond en St. Paul Double bij het toerismekantoor.

Voor meer informatie, surf naar de website van de dienst Toerisme.