Nieuws

Bieren Brouwerij Sterkens in Hoogstraatse Geschenkbox

De Hoogstraatse geschenkbox is een vaste waarde in het eindejaarsaanbod van Toerisme Hoogstraten. Deze box promoot de talrijke Hoogstraatse culinaire specialiteiten en is tevens het geknipte eindejaarscadeau. Jaarlijks presenteert . . .

St. Paul en St. Sebastiaan op Bierfestival Mechelen

Pittige St. Paul en krachtige St. Sebastiaan; het proeven waard!
Dit weekend, zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2016, vindt het 4de bierfestival van Mechelen plaats.
Tijdens dit bierfestival zal . . .

St. Paul verkrijgbaar bij Domein Den Rooy

Nieuw op de drankkaart: heerlijk St. Paul bier
Vanaf nu is ook het heerlijk pittige streekbier St. Paul van Brouwerij Sterkens te verkrijgen bij Domein Den Rooy in Meerle. Zij . . .

Import & Export

De bieren van Brouwerij Sterkens vonden reeds in 1986 hun weg naar het buitenland. Dankzij de ideale ligging van Brouwerij Sterkens, vlakbij de Nederlandse grens, werden wij al snel benaderd . . .

25 jaar Bierparadijs – Bierfestival

Bierparadijs blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Wat in 1991 ooit begon als een kleine drankenhandel, is nu uitgegroeid tot een grote en bekende bierspecialist / drankenhandel in Hoogstraten en verre . . .

Toerisme Hoogstraten verkoopt Sterkens’ bieren

De bieren van Brouwerij Sterkens zijn vanaf nu ook te koop bij Toerisme Hoogstraten. Net na de Tweede Wereldoorlog kwam er de vraag van het VVV kantoor van Hoogstraten, de . . .

St. Paul White wint brons op Brussels Beer Challenge

Op zondag 8 november werd de vierde editie van de Brussels Beer Challenge gehouden. De Brussels Beer Challenge is een internationale gerenommeerde, driedaagse proefwedstrijd die wordt georganiseerd om de biersector . . .

Nieuwe website voor Brouwerij Sterkens

Welkom op de nieuwe website van Brouwerij Sterkens!

Enkele maanden geleden ontworpen we een nieuw logo voor zowel Brouwerij Sterkens als voor Bierparadijs. Deze konden jullie al bewonderen op onze . . .